31 Ağustos 2020 Pazartesi

İzmir'de Gidilesi 3 Mekan

1) Portofino Sports / Güzelyalı 

Taze, lezzetli yemekler ve alkollü içeceklerden oluşan menüsüyle bu mekan deniz havasını içinize doyasıya çekebileceğiniz müthiş bir ortam sunuyor. Güleryüzlü çalışanları hizmette kusur tanımıyor. Hijyene ve temizliğe oldukça dikkat ediliyor. Eğer alkollü bir mekan arayışındaysanız tek başına, eşiniz veya dostunuzla rahatlıkla vakit geçirebileceğiniz bir yer. 

 Ulaşım ve İletişim bilgileri için


2) Noondörtcoffee / Küçükyalı

Kuytuya saklanmış, eski bir Rum evi. Sıcacık, samimi ve havadar. Kahvenizi alıp bahçeye çıkabilir, kendinizi evinizin bahçesinde gibi hissedebilirsiniz. İlham verici, sakin bir yer. Ders çalışma, ilk buluşma, arkadaşlarınızla toplanma gibi pek çok aktiviteyi memnuniyetle gerçekleştirebilirsiniz. Pandemi döneminde temiz, sakin bir mekan arayışındaysanız burası tam size göre!



3) Taş Ev Cafe & Bar / Karataş

İzmir'in gözdesi tarihi Asansör'ün bulunduğu Dario Moreno'nun ruhunu taşıyan sokakta, tablodan fırlamışçasına renkli, samimi bir mekan. Fotoğraf çekme meraklısıysanız kadrajınıza mükemmel kareler sığdırabilirsiniz. Sıcacık kahvenizi yudumlarken tarih kokulu bu sokakta kendinizi bir romanda gibi hissedeceksiniz. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder